Yayınlanma Tarihi: 09 Ekim 2018 Salı

Rektörümüzden Prof. Dr. Kemal Tamer’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, kısa bir süre öncesinde İstanbul Aydın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Dekan olarak göreve başlayan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

2019 yılında ulusal, 2021 ve 2022 yılları için de uluslararası düzeyde Üniversitemize alınması planlanan etkinliklerle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette organizasyonlarla ilgili taleplerini ileten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu konuda Prof. Dr. Kemal Tamer’den destek beklediklerini belirtti. Göreve geldiği günden bu yana Prof. Dr. Tamer ile başta 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası ve 11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonası olmak üzere pek çok ulusal ve uluslararası etkinlik gerçekleştirdiklerinin de altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, vermiş olduğu desteklerden dolayı Prof. Dr. Tamer’e bir kez daha teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Kemal Tamer de Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube