Yayınlanma Tarihi: 04 Ekim 2018 Perşembe

Hittite Journal of Science and Engineering’in Yeni Sayısı Yayımlandı

Üniversitemizin Fen ve Mühendislik Bilimleri alanındaki hakemli dergisi olan Hittite Journal of Science and Engineering’in 5’inci cilt, 3’üncü sayısı yayımlandı.

Yayım hayatına 2014 yılında çıkarttığı tek sayı ile başlayan Hittite Journal of Science and Engineering, 2018 yılına kadar iki sayı olarak yayımlanmış, 2018 yılından sonra ise yılda 4 sayı olarak çıkartılmaya başlanmıştır. Dergimiz, 2018 yılı itibariyle sadece elektronik ortamda yayımlanmaktadır.

Hittite Journal of Science and Engineering bu sayısında 13-16 Eylül 2017 tarihlerinde Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen 21. Ulusal Isı Bilimi ve Tekniği Kongresi (ULIBTK'17, http://ulibtk17.hitit.edu.tr/)’nde yapılan sunumlardan bir kısmını yayımlamıştır.

Hittite Journal of Science and Engineering’in önümüzdeki sayılarında, kısa bir süre önce Çin’in Wuhan şehrinde düzenlenen 17. Uluslararası Sürdürülebilir Enerji Teknolojileri Konferansında (International Conference on Sustainable Energy Technologies, http://set2018.org/) sunulan bilimsel çalışmalardan hakem değerlendirmesi sonrasında seçilen makaleler de yayımlanacaktır. 

TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin Mühendislik ve Temel Bilimler Veri Tabanı tarafından 2016 yılından beri taranan Hittite Journal of Science and Engineering, Doçentlik başvuruları için istenilen nitelikli dergi sınıfında yer almaktadır. 

Dergimize yayımlanması isteğiyle göndereceğiniz makalelerinizi http://www.hjse.hitit.edu.tr adresinden Açık Dergi Sistemi’ne ücretsiz üye olmak suretiyle kendi hesabınız üzerinden gönderebilirsiniz.

Hittite Journal of Science and Engineering’e ulaşmak için Tıklayınız.


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube