Yayınlanma Tarihi: 29 Ekim 2018 Pazartesi

Üniversite-Sektör İşbirliklerinde Somut Adımlar Atılmaya Devam Ediliyor

Üniversite-Sektör iş birliğinde ülkemize örnek nitelikte çalışmalar yapmakta olan Üniversitemiz, bu kapsamdaki girişimlerine ve yeni proje ortaklıklarına devam etmektedir.

Bu çerçevede, geçtiğimiz günlerde Üniversitemizde bir araya gelerek üniversite-sanayi işbirliği adına bir değerlendirme ve tanıtım toplantısı yaptığımız, bölgemizde yer alan ve alanında dünyanın sayılı üretici markalarından olan Silverline firması ile üretim tesislerinde, iş birliği konuları ve önerilecek projelere yönelik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, akademik çalışma alanları, söz konusu üretim süreçlerine yönelik araştırma-geliştirme konuları ile ilgili olan akademisyenlerimiz ile Silverline yetkilileri katıldı.

Üretim yerlerinin tanıtılmasının ardından karşılıklı görüşmeler yapıldığı görüşmede akademisyenlerimiz, Silverline İnsan Kaynakları ve AR-GE direktörlerinin ortaya koydukları geliştirilmeye açık konular hakkında yenilik getirecek proje ve AR-GE konuları önerdiler.

Toplantının sonunda Hitit Üniversitesi ve Silverline arasında iş birliği ile gerçekleştirilmesi planlanan proje önerileri konusunda çalışmaların sistematik bir şekilde devam etmesi kararı alındı.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube