Yayınlanma Tarihi: 29 Ekim 2018 Pazartesi

Çorum Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Çağlar’dan Rektörümüze Ziyaret

Çorum Tabip Odası Başkanı ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Çağatay Çağlar, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Çorum Tabip Odası olarak hekimlere yönelik akademik ve sosyal programlarla kaynaşma ve birliktelik amaçladıklarını ifade eden Çorum Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. İsmail Çağatay Çağlar, bu kapsamda 2018 sonbahar-kış dönemi içerisinde gerçekleştirilecek olan ve Aralık ayına kadar devam edecek çeşitli etkinliklere Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı davet etti. Doç. Dr. Çağlar, oda tarafından çıkarılan bültenin ilk sayısını da Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a takdim ederek Üniversitemiz ile iş birliği içerisinde hareket etmeye büyük önem verdiklerini vurguladı.

İlimizdeki sağlık hizmetlerinde Üniversitemizin akademik açıdan önemli bir rol oynadığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ise yaşayan herkesi ilgilendiren bu alanın oldukça önemli olduğunu ve profesyonel seviyede ele alınması gerektiğine inandığını vurgulayarak çalışmaların da bu doğrultuda yapıldığının altını çizdi. Bu çerçevede Üniversitemizin başarılı bir öğretim üyesinin başında yer aldığı Çorum Tabip Odası’nın en önemli paydaşlardan birisi olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, birlikte çalışmalar yapmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.




HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube