Yayınlanma Tarihi: 12 Ekim 2018 Cuma

Rektörümüz İlahiyat Fakültesi Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık ile birlikte İlahiyat Fakültesi’nde düzenlenen 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı’na katılarak fakülte öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çolak, İlahiyat Fakültesi’nin 25 yıldır kesintisiz bir şekilde eğitim-öğretim faaliyetlerini başarılı bir şekilde devam ettiren köklü bir fakülte olduğunu ifade etti. Fakülte öğretim elemanları tarafından yapılan çalışmalarla pek çok başarı elde edildiğini de sözlerine ekleyen Prof. Dr. Çolak, bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

70 öğretim elemanı ve 1300’ü aşkın öğrencisiyle Üniversitemizin en köklü fakültelerinden biri olan İlahiyat Fakültesi’nin bu yıl %100 doluluk oranına ulaşan birimlerimizden bir tanesi olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Fakültemizin son üç yıldır uygulamaya koyulan akademik teşvikte yayın sayısı esas alınarak yapılan sıralamada İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri arasında birinci sırada yer aldığını vurgulayarak alanında en iyi eğitim verilen birkaç fakülte arasında yer aldığını da sözlerine ekledi.

Fakültemizin yaptığı ve yapacağı çalışmalarla daha önemli başarılara imza atacağına yürekten inandığını vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, elde edilen başarılardan dolayı tüm öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Yapılan görüşmede İlahiyat Fakültesi öğretim elemanları da Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın ziyaretlerinden ve yapılan çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Yoğun katılımın olduğu toplantı, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube