Yayınlanma Tarihi: 29 Ocak 2018 Pazartesi

Rektörümüzden Hüseyin Teke’ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Güreş İl Temsilcisi, Belediye Güreş Takım Koordinatörü Hüseyin Teke’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı, Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar ve Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Çalbıyık’ın da hazır bulunduğu ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ilimizin sevilen simalarından ve Çorum güreşine önemli katkılar sağlayan Hüseyin Teke’nin hastanemizde geçirmiş olduğu başarılı operasyon sonrası tedavisine hızla devam edildiğini ifade ederek “İnşallah en kısa süre içerisinde aramıza dönersiniz” dedi.

Tedavi gördüğü süre içerisinde hiç yalnız kalmadığını belirten Hüseyin Teke de başta Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı ve Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar olmak üzere ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Yrd. Doç. Dr. Murat Çalbıyık’a ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.  



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube