Yayınlanma Tarihi: 28 Ocak 2018 Pazar

Ondokuz Mayıs Üniversitesinden Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğretim üeyelerinden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Kalp ve Damar Cerrahisi ABD öğretim üyesi Prof. Dr. Fersat Kolbakır ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Aydın Mısırlıoğlu makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurcan Baykam'da hazır bulundu.

Ziyarette istihdam odaklı bölüm açma anlayışıyla açtığımız bölümlerden biri olan “Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği” programına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. 

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, söz konusu bölümle birlikte dünyada ve Türkiye’de bu programın havacılık sektöründeki önemine değinerek ilgili bölümden mezun olan öğrencilerimizin kolaylıkla istihdam edildiklerini ve Üniversitemiz bünyesinde bu programdan mezun olan öğrencilerimizin de aldıkları eğitimle, havacılık sektöründe hakkıyla Üniversitemizi temsil edeceklerini ifade etti.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, bölümle ilgili her türlü desteklerinden dolayı Ondokuz Mayıs Üniversitesine teşekkürlerini iletti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube