Yayınlanma Tarihi: 14 Ocak 2018 Pazar

Rektörümüze İl Milli Eğitimden Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Tophan, Kınık Ortaokulu Müdürü ve Aday Öğretmen İl Koordinatörü İbrahim Işık ile aday öğretmenler Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, merkez ve ilçelerde görev yapan aday öğretmenleri yetiştirmek üzere MEB tarafından hazırlanan programlar çerçevesinde okul dışı etkinlikler yaptıklarını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Fatih Tophan ve Aday Öğretmen İl Koordinatörü İbrahim Işık, bu kapsamda gerçekleştirilen faaliyetlerde kurumsal işleyiş hakkı bilgi edinmek, mülki ve disiplin amirleriyle iletişim ve etkileşimde bulunmak gibi kazanımlar hedeflediklerini belirttiler. Söz konusu ziyaretle, Tophan ve Işık ilimiz merkez ilçede göreve başlayan öğretmenlere Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın bilgi ve tecrübelerinden faydalanma imkanı bulmalarını, aday öğretmenlerimizin kamusal çalışmalara ilişkin olarak kurumsal hedefler ve çalışma ortamı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını amaçladıklarını ifade ettiler. 

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, her kesimle birlikte çalışmaktan onur ve mutluluk duyduğunu, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi yetiştirme konusunda çok büyük bir görevi üstlenen öğretmenlerimize bilgi ve deneyimlerimizden yararlanmaları noktasında her zaman yardımcı olmaya ve iş birliklerine hazır olduklarını sözlerine ekledi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube