Yayınlanma Tarihi: 24 Eylül 2017 Pazar

İskilip Kaymakamı ve Belediye Başkanından Rektörümüze Ziyaret

İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş ve İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

İskilip Meslek Yüksekokulunun mevcut durumu hakkında genel değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede; İskilip Kaymakamlığımızın desteği ile Belediye Başkanlığımızın öncülüğünde İskilip Yükseköğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yapılan Meslek Yüksekokulumuzun ek binası ile ilgili izleyen yıllarda gerçekleştirilecek çalışmalar ele alındı.

Üniversitemizin tüm birimlerinde olduğu gibi ilçelerimizdeki Meslek Yüksekokullarında da başlatılan çalışmalar sonucunda önemli gelişmeler kaydedildiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yaşanan bu gelişmelerle birlikte fiziki şartların arttırılmasının yakalanan büyüme ivmesine önemli ölçüde katkı sağlayacağını vurguladı. Bu çerçevede İskilip Meslek Yüksekokulu için yapılan ek binanın hem Üniversitemiz hem de ilçemiz adına önem arz ettiğini söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, sürecin ilerlemesindeki desteklerinden dolayı başta milletvekillerimiz olmak üzere İskilip Kaymakamlığına, İskilip Belediye Başkanlığına, Yükseköğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile tüm hayırseverlere teşekkür etti.   


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube