Yayınlanma Tarihi: 18 Eylül 2017 Pazartesi

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetiminden Kuzey Kampüsümüze Ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Yönetimi, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile birlikte Üniversitemizin Kuzey Kampüsü inşaatlarını gezdiler.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Özgür Kılıç ziyaret sırasında, “Kurumlar içinde bulundukları toplumun sürdürülebilirliğini sağladığı müddetçe ayakta kalabilirler. Dünya üniversitesi olma hayaliyle yola çıkan Üniversitemiz şu anda geldiği noktayı, Çorum’un vefalı evlatlarından biri olan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın çabalarına borçludur. Gelecek nesillere bırakacağımız önemli miraslardan biri olan Üniversitemiz, ülkemizde, dünya ölçeğinde gerek bina gerek teknoloji gerekse bölümleriyle hizmet vermektedir. Çorumlu olarak, memleketimize olan hizmetlerinden ötürü Rektörümüze başta kendim, meslektaşlarım ve Çorumlular adına teşekkür ediyorum. Hayalleri büyük insanlar, büyük işler başarırlar.” açıklamasında bulundu.  

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yapılan çalışmaların, gelişmelerin ve sonuç olarak elde edilen başarının ortak iş birliğiyle yapıldığına dikkat çekerek “Üniversite olarak, birçok alanda yakaladığımız ve gittikçe artan başarımızın ortaya çıkması akademik, idari personelimizin çalışmaları ve birçok paydaşımızın topyekün sinerjisiyle ortaya çıkmıştır.” diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, inşaatı devam eden binalarımızın tamamlanmasıyla birlikte, Üniversitemizin daha geniş fiziki mekânlara ve dolayısıyla hem bölüm/program sayısı hem öğrenci sayısı hem de eğitim-öğretim kalitesi bakımından daha hızlı ve büyük bir gelişim kaydedeceğinin de altını çizdi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube