Yayınlanma Tarihi: 23 Ağustos 2017 Çarşamba

Rektörümüzden AÖF Çorum Bürosuna Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim (AÖF) Büro Yöneticisi Murat Erol’a ziyarette bulundu. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcımız Süleyman Akyol da hazır bulundu.

Ziyarette, Üniversitemiz koordinatörlüğünce yapılmakta olan ÖSYM sınavları ile birlikte, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ve diğer bazı kurumların sınavları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  İl Sınav Koordinatörlüğünce 2016 yılı içerisinde yaklaşık 180.000 adaya sınav uygulandığını, bu adayların birçoğunun Anadolu Üniversitesi AÖF öğrencilerinden oluştuğunu ve bu kapsamında 2016 yılı içerisinde Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan 9 farklı sınava yaklaşık 90.000 adaya koordinatörlüğümüzce başarılı bir şekilde uygulandığını açıkladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Anadolu Üniversitesi yetkililerine ve AÖF büro çalışanlarına teşekkür etti.

Ortak bir sinerjiyle başarılı çalışmalar yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Anadolu Üniversitesi (AÖF) Büro Yöneticisi Murat Erol,  sınav koordinatörlüğünce yapılan sınavlarda temsilci olarak ilimize gelen Anadolu Üniversitesi yetkililerinin her fırsatta memnuniyetlerini ifade ettiklerini de belirterek yapılan nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube