Yayınlanma Tarihi: 04 Temmuz 2017 Salı

HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2017-Yaz Dönemi Etkinlikleri Başladı

Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz ve büyük ilgi gören “HİTÜ Çocuk Üniversitesi”nin ikincisi 2017-Yaz Dönemi Etkinlikleri başladı.

Ortaokul 5, 6 ve 7.ci sınıfı yeni bitirmiş 54 öğrencinin katılımıyla başlayan Hitit Çocuk Üniversitesi bünyesinde öğrenciler, Üniversitemizin çeşitli birimlerinde ve Çorum Müzesinde Üniversitemiz öğretim elemanları eşliğinde pek çok etkinlik gerçekleştirecek.

Program kapsamında “Arkeoloji Atölyesi”, “Mikropların Dünyasına Yolculuk”, “Nano Dünyaya Yolculuk”, “Robotlar Artık Hayatımızda”, “DNA Okulu”, “Ebru Atölyesi” ve “Yaşam Boyu Spor”, “Kim Korkar Matematikten”, “Uçaklar Hakkında Merak Ettiklerimiz”, “Anatomiye Giriş”, “Deneylerin Renkli Dünyası”, “Drama Atölyesi” ve “Pratik İngilizce” yer alacak olup etkinlikler Üniversitemiz birimlerinde ve laboratuvarlarında yapılacak.

“HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2017-Yaz Dönemi Etkinlikleri”nin amacı, Üniversitemizin eğitim ve araştırma alanında yaptığı çalışmalara ek olarak, üniversitelerin bulunduğu ile ve bölgeye; bilimsel, kültürel, sosyal ve ekonomik katkı sağlamaktır.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube