Yayınlanma Tarihi: 30 Temmuz 2017 Pazar

Rektörümüzden Türksat A.Ş. Genel Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türksat A.Ş. Genel Müdürü Cenk Şen’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Türksat A.Ş. Hukuk Müşaviri Mehmet Çerikçi de yer aldı.

Prof. Dr. Reha Metin Alkan, geçtiğimiz günlerde Demokrasi ve Milli Birlik Gününü andığımız hain 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi’nde TÜRKSAT’ın milli bir duruş sergileyerek bir destan yazılmasına büyük bir katkı sağladığını ifade etti.

Prof. Dr. Alkan, FETÖ Terör Örgütü tarafından planlanan hain 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde pek çok şehidimizin içinde yer alan hemşehrimiz Ali Karslı’nın adını unutmamak ve unutturmamak için Üniversitemizde adının yaşatılmasını sağlayacaklarını açıkladı.

Prof. Dr. Reha Metin Alkan, aynı zamanda bilgi ve iletişim hizmetleriyle uydu teknolojilerinde bölgesinde lider, dünyada önde gelen bir kurum olmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Türksat’ın ülkemiz adına büyük bir gurur kaynağı oluşturduğunu sözlerine ekledi.

İki kurum arasında yapılabilecek ortak çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Rektör Prof. Dr. Alkan, Türksat A.Ş. Genel Müdürü Cenk Şen’e yeni görevinde başarılar dileyerek Türksat A.Ş. ve Üniversitemiz arasında ortak iş birliği projeleri yapmaktan büyük mutluluk duyacağını dile getirdi.

Türksat A.Ş. Genel Müdürü Cenk Şen ise kurumlar arası ikili iş birliğinin öneminden hareketle Üniversitemizle ortak çalışmalar yapabileceklerini belirterek Rektör Prof. Dr. Alkan’ı yapmış olduğu çalışmalarından dolayı tebrik ederek yapacağı yeni projelerinde de başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube