Yayınlanma Tarihi: 17 Temmuz 2017 Pazartesi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonundan Üniversitemize Ziyaret

Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen 11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonasına katılmak üzere ilimize gelen Türkiye Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversite Sporları faaliyetleri kapsamında başarılı organizasyonlar gerçekleştiren Üniversitemizin 11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonasına da başarılı bir şekilde ev sahipliği yaptığını ifade ederek başta Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu ve benzeri organizasyonların ülkemiz, ilimiz ve üniversitemizin tanınırlığının artmasında önem arz ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Hitit Üniversitesi olarak bu tür uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmaya büyük önem verdiklerini belirtti. Bundan sonraki süreçte bu ve benzer uluslararası büyük etkinliklerin peş peşe geleceğine inandığını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Alkan, katkılarından dolayı başta Türkiye Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube