Yayınlanma Tarihi: 19 Haziran 2017 Pazartesi

Konukevimiz Misafirlerimize Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Kampüsünde yer alan ve 12 adet çift yataklı standart, 2 adet suit ve 1 adet çift yataklı engelli odasının bulunduğu misafirhanemiz hizmet vermeye devam ediyor.

Üniversitemizi ve ilimizi ziyaret eden misafirlerimizi, büyük bir rahatlık içerisinde ağırlayabileceğimiz, oldukça modern bir düzeyde tasarlanan odalara sahip misafirhanemizden; tüm kamu personeli, Üniversitemiz bünyesinde çalışan veya emekli olan personel ile eşleri, çocukları, altsoy ve üstsoyları, Üniversitemizin eğitim-araştırma faaliyetlerine katılmak veya resmi temaslarda bulunmak üzere kısa süreli olarak gelen araştırmacılar, yabancı uyruklu öğretim elemanları, misafirler ve ziyaretçiler ile Rektörlük tarafından uygun görülen diğer ziyaretçiler yararlanabileceklerdir.

Üniversitemiz Misafirhanesinden yararlanacak konuklar konaklama bedellerini, nakit veya Hitit Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının TR 44 0001 2009 3120 0006 0001 15 Nolu Hesabına EFT/Havale ile ödeyebileceklerdir.


  • 0-3 yaş arası 1 çocuk ücretsizdir.
  • Konaklama fiyatları kahvaltı hariçtir.

Üniversitemiz konukevi hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için  http://www.konukevi.hitit.edu.tr/ adresinden yararlanabilirsiniz. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube