Yayınlanma Tarihi: 26 Mayıs 2017 Cuma

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni akademik ve idari personelimiz, mezun öğrencilerimiz ve çok sayıda mezun öğrenci ailelerinin katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Alanında gerçekleştirilen tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Programda ilk olarak mezun öğrenciler adına Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu birincisi Bilgisayar Programcılığı öğrencisi Günay Kardaş bir konuşma yaptı. Tören, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes Suiçmez’in konuşması ile devam etti. Ardından dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgesi ve plaket takdimine geçildi. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu birincisi Bilgisayar Programcılığı öğrencisi Günay Kardaş, ikincisi İnşaat Teknolojisi Programı öğrencisi Sait Selvi ve üçüncüsü Elektrik Programı öğrencisi Hüseyin Gül’e mezuniyet belgeleri ve plaketleri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Menderes Suiçmez ve Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Nevzat Koçak ve Öğr. Gör. Barış Ayar tarafından verildi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Programı’nda dereceye giren birinci Günay Kardaş, ikinci Ertuğrul Şentürk ve üçüncü Volkan Gökgüney’e mezuniyet belgeleri ve plaketleri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Akif Bülbül tarafından verildi.

Elektrik Programı’nda dereceye giren birinci Hüseyin Gül, ikinci Bünyamin İpek ve üçüncü Ömer Faruk Özüdoğru’ya mezuniyet belgeleri ve plaketleri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seyfi Şefik tarafından verildi.

Elektronik Teknolojisi Programı’nda dereceye giren birinci Emrullah Bodur, ikinci Mehmet Bozkafa ve üçüncü Alper Kaan Erkılıç ile Mekatronik Teknolojisi Programı’nda dereceye giren birinci Burak Gültekin, ikinci Aytaç Ağuş ve üçüncü Muhammet Sayman’a mezuniyet belgeleri ve plaketleri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik ve otomasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüsnü Yalduz tarafından verildi.

İnşaat Teknolojisi Programı’nda dereceye giren birinci Sait Selvi, ikinci Özgür Doğan ve üçüncü Emre Karaca ile Yapı Denetimi Programı’nda dereceye giren birinci Sema Şahin, ikinci Hasret Gültekin Güher ve üçüncü Sevcan Demir’e mezuniyet belgeleri ve plaketleri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Serhat Oğuzhan Kıvrak tarafından verildi.

Makina Programı’nda dereceye giren birinci Yasin Ünlüeloğlu, ikinci Mustafa Çinkul ve üçüncü Nuri Nikerel’e mezuniyet belgeleri ve plaketleri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özgür Özdilli tarafından verildi.

Harita Kadastro Programı’nda dereceye giren birinci Kenan Oral, ikinci Yusuf Kor ve üçüncü Sevgi Kahya’ya mezuniyet belgeleri ve plaketleri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Murat Şahin tarafından verildi.

Otomotiv Teknolojisi Programı’nda dereceye giren birinci Umut Küçükkaya, ikinci Enes İnce ve üçüncü Gürkan Bolat’a mezuniyet belgeleri ve plaketleri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cevat Kurt tarafından verildi.

Dereceye giren öğrencilere belge ve plaket takdiminden sonra, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan bu yıl mezun olan öğrencilerimize, akademisyenlerimizce mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet belgelerini alan mezun öğrencilerimiz mezun olmanın sevinciyle, program sonunda büyük bir coşku içerisinde hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. 

Program sonunda mezun öğrencilerimiz hocaları ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çekerek hayatlarında dönüm noktası olan bu anlarını kayıt altına aldılar.


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube