Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı

Üniversitemiz Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni akademik ve idari personelimiz, mezun öğrencilerimiz ve çok sayıda mezun öğrenci ailelerinin katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuzun bahçesinde gerçekleştirilen tören, Osmancık Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Jandarma Komutanı İrfan Kıymaz, İlçe Emniyet Müdürü Adem Yüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel ve STK temsilcilerinin katılımları ile Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programda ilk olarak mezun öğrenciler adına Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu birincisi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencisi Şengül Bolat bir konuşma yaptı. Tören, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak ve Osmancık Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Fikret Zaman’ın konuşmaları ile devam etti.  

Yüksekokulumuzun öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Bilgehan Tozlu ile birlikte okulumuzun öğrencilerinden Raşit Karasüleymanoğlu’nun müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuzun düzenlemiş olduğu Logo yarışmasında 1. olan Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencisi Şahsenem Akyıldız’a plaket takdim edildi.

Yüksekokulumuzda bölüm bazında dereceye giren öğrencilere bölüm başkanları tarafından ödülleri takdim edildi.

Dereceye giren öğrencilere belge ve plaket takdiminden sonra, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu’ndan bu yıl mezun olan öğrencilerimize, akademisyenlerimizce mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet belgelerini alan mezun öğrencilerimiz mezun olmanın sevinciyle, program sonunda büyük bir coşku içerisinde hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. 

Program sonunda mezun öğrencilerimiz hocaları ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çekerek hayatlarında dönüm noktası olan bu anlarını kayıt altına aldılar.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube