Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Bir Coşkuyla Yapıldı

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Sayın Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Akyol,akademik ve idari personelimiz, mezun öğrencilerimiz ve çok sayıda mezun öğrenci ailelerin katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Alaca Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirilen tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Programda ilk olarak Meslek Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Sinan Çalışkan konuşma yaptı. Ardından Meslek Yüksekokulumuz Bölüm programlarında dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgesi ve hediye takdimine geçildi. Meslek Yüksekokulumuzda ilk üçe girme başarısı gösteren mezun öğrencilerimiz, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Makina ve Metal Teknolojisi Bölümü ve Gıda İşleme Bölümlerimizden çıktı. Meslek Yüksekokulumuz birincisi Burak Kılıç’ a mezuniyet belgesi ve hediyesi Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Meslek Yüksekokul ikincisi Selin Yılmaz’a mezuniyet belgesi ve hediyesi Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Akyol ve Meslek Yüksekokulumuz üçüncüsü Suat Karataş’a mezuniyet belgesi ve hediyesi Alaca Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş tarafından verildi.

Dereceye giren öğrencilere belge ve plaket takdiminden sonra, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulun'da bu yıl mezun olan yaklaşık 136 öğrencimize, akademisyenlerimiz tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet belgelerini alan mezun öğrencilerimiz mezun olmanın sevinciyle, program sonunda büyük bir coşku içerisinde hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube