Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2017 Çarşamba

İlahiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni akademik ve idari personelimiz, mezun öğrencilerimiz ve çok sayıda mezun öğrenci ailelerin katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ömer Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın ve  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır'ın  katılımları ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Alanında gerçekleştirilen tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Program, İlahiyat Fakültesi öğrencisi Şaban Erci’nin Kur’an-Kerim tilavetinin ardından mezun öğrenciler adına İlahiyat Fakültesi birincisi Fatma Nur Çoban’ın konuşması ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Azimli, Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün protokol konuşmaları ile devam etti. 

Programın devamında, İlahiyat Fakültesi’nde dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgesi ve hediye takdimine geçildi. İlahiyat Fakültesi Normal Öğretimde ilk üçe girme başarısı gösteren Fatma Nur Çoban, Mediha Taş ve Sena Canbaz ile İlahiyat Fakültesi İkinci Öğretimde ilk üçe girme başarısı gösteren Enise Onur, Feride Göçülü ve Keziban Dut’a mezuniyet belgesi ve hediyeleri İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Azimli, Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın ve Çorum İmam Hatip Lisesi ve İlahiyat Fakültesi Kurma ve Koruma Vakfı adına Ali Ilıca tarafından verildi. Ardından mezun öğrencilere akademisyenlerimizce mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet belgelerini alan mezun öğrencilerimiz mezun olmanın sevinciyle, program sonunda büyük bir coşku içerisinde hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. 

Program sonunda mezun öğrencilerimiz hocaları ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çekerek hayatlarında dönüm noktası olan bu anlarını kayıt altına aldılar.


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube