Yayınlanma Tarihi: 11 Mayıs 2017 Perşembe

İntegral Mühendislikten Rektörümüze Ziyaret

İntegral Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Sabur, Firma Danışmanı Üniversitemiz Öğr. Gör. Emre Demir ve Genel Koordinatörü Recep Özkaya Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Akıllı ev sistemleri ve ortak iş birliklerinin ele alındığı ziyarette, Üniversitemizle birlikte ortak iş birlikleri yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade eden İntegral Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Sabur, Turkuaz evlerde kullanılan akıllı ev sisteminin mevcutta ithal olarak elde edilmesi yerine, Üniversitemiz iş birliğiyle üretilmesini ve geliştirilmesini planladıklarını belirtti.

Üniversite olarak her zaman üretime, yeniliğe, değişim-dönüşüme ve gelişime açık olduklarını ifade ederek birlikte ortak iş birlikleri yapmaktan memnuniyet duyacaklarını sözlerine ekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İntegral Mühendislik Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.