Yayınlanma Tarihi: 06 Nisan 2017 Perşembe

Rektörümüzden Çorum Defterdarı Durak Sercan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Aytaç ile birlikte yeni göreve atanan  Çorum Defterdarı Durak Sercan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, yeni göreve başlayan  Çorum Defterdarı Durak Sercan’ı tebrik ederek Maliye bölümümüz başta olmak üzere ortak çalışmalar yapılmasından büyük bir memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Aynı zamanda öğrencilerimizle bir araya gelmek üzere kendilerini davet eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Defterdarı Durak Sercan’a yeni görevinin hayırlara vesile olmasını ve başarılarının devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Defterdarı Durak Sercan ise bir ilin gelişimi için Üniversitemizin en önemli unsurlardan biri olduğunu, birlikte ikili iş birlikleri yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.