Yayınlanma Tarihi: 06 Nisan 2017 Perşembe

MEB Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Çolakoğlu’ndan Rektörümüze Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özcan Kuşçu ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün göreve geldiği günden bugüne kadar Üniversitemizin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birçok ortak proje gerçekleştirdiğini ve bu projelerin artarak devam edeceğini ifade ederek yapılan çalışmalara verilen desteklerden dolayı Milli Eğitim Bakanlığı adına Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu’na ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ise üniversitelerle birlikte yapılan projeleri çok önemsediklerini, birlikte ortak projeler yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a başarılarının devamını diledi.