Yayınlanma Tarihi: 17 Nisan 2017 Pazartesi

Çorum İl Müftülüğünden Rektörümüze Ziyaret

Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Türkiye Diyanet vakfı Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy, Diyanet-Sen İl Temsilcisi Ali Yıldız ve Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi Mustafa Ünlü ile birlikte “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. 

Ziyarette “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleriyle ilgili bilgiler veren Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, “Kutlu Doğum Haftası”nın her yıl farklı bir tema ile kutlandığını ve bu yıl “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temasının işleneceğini ifade ederek 19 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 14.00’da Devlet Tiyatro Salonunda gerçekleştirilecek olan ve Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Abdullah Çolak’ın konuşmacı olarak yer alacağı “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferansa Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı davet etti.

Üniversitemizin, Müftülüğümüz ile başta İlahiyat Fakültesi olmak üzere ilgili tüm birimlerle ortak çalışmalar yaptığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da ikili iş birliklerine her zaman hazır olduklarını vurgulayarak İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın’a ve beraberindeki heyete nazik davetlerinden dolayı teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube