Yayınlanma Tarihi: 12 Nisan 2017 Çarşamba

Rektörümüz İTÜ Rektörü Prof. Dr. Karaca’yı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Cumhurbaşkanımız himayesinde İstanbul Teknik Üniversitesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “1. Türkiye Antarktika Seyrüseferi” Projesinde Üniversitemizin yer almasındaki katkı ve desteklerinden ötürü İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca’ya teşekkür etti.

 “1. Türkiye Antarktika Seyrüseferi” Projesinin Mart 2017 sürecinde Üniversitemiz Öğr. Gör. M. Nurullah Alkan’ın da Türk bilim insanları içinde yer aldığı projenin tamamlanmasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ziyarette bulunulmasının ardından iki üniversite arasında gerçekleştirilen görüşmede, bu proje kapsamında yapılan ve planlanan çalışmalar ele alındı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, kısa bir süre önce iki üniversite arasında imzalanan protokol çerçevesinde, ülkemizin en köklü üniversitelerinden olan İTÜ ile ortak çalışmalar ve projeler yapılması neticesinde daha birçok başarılı çıktıyı beraberinde getireceğine inandığını sözlerine ekleyerek Üniversitemize desteklerinden dolayı Prof. Dr. Mehmet Karaca’ya teşekkür etti.

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ise “Kardeş üniversitemiz olan Hitit Üniversitemize her zaman destek ve katkı vermeye hazırız” diye konuşarak ziyaretlerinden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube