Yayınlanma Tarihi: 09 Mart 2017 Perşembe

Diyanet İşleri Başkanlığından Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesinde düzenlenen etkinliğe katılmak üzere ilimize gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Doç. Dr. Mustafa Sarıbıyık, İlahiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Azimli ve İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Doç. Dr. Mustafa Sarıbıyık, Diyanet İşleri Başkanlığının gelecek dönemdeki hedefleri ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler vererek kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından uygulanan “Kitap Kafe” konseptini Üniversitemizde hayata geçirmek istediklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ise yurt içi ve yurt dışında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çok güzel projelerin yapıldığına dikkat çekerek kitap kafe konseptinin Üniversitemizde uygulanması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi ve ziyaretlerinden dolayı Doç. Dr. Mustafa Sarıbıyık’a ve beraberindekilere teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube