Yayınlanma Tarihi: 12 Mart 2017 Pazar

Özejder Sosyal Bilimler Lisesinden Rektörümüze Ziyaret

Özejder Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Gazi Yıldırım, Müdür Başyardımcısı Necmettin Ünal, Rehber Öğretmen Nur Erkuş, İngilizce Öğretmeni Buket Başkaya ve öğrenci temsilcisi Yaren Ateş, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemiz ile işbirliği içerisine yapılabilecek çalışmalara ilişkin fikir alışverişinin gerçekleştirildiği ziyarette Okul Müdürü Gazi Yıldırım, okul bünyesinde yapılan projelere ve öğrencilerin başarıları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunarak öğrencilere farklı bir bakış açısı kazandırmak ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek adına Üniversitemiz ile yapılacak her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.

Üniversitemizin tüm kurumlarla ikili iş birliğini çok önemsediğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Özejder Sosyal Bilimler Lisesi ile her türlü ortak proje yapmaya hazır olduklarını söyleyerek, ziyaretlerinden dolayı Özejder Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Gazi Yıldırım’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.