Yayınlanma Tarihi: 15 Şubat 2017 Çarşamba

Çorum Valisi ve Rektörümüzden Milletvekillerimize Ziyaret

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ve Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekillerimiz TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a bir dizi ziyarette bulundular.

İlk olarak Çorum Milletvekilimiz TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya yapılan ziyarette  Üniversitemizle ilgili genel bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, daha önce Üniversitemizin organize ettiği programlarda sağladığı desteklerden ve yapılması planlanan etkinliklere de verdiği katkılardan ötürü teşekkür etti.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, önümüzdeki ay hizmete alınması planlanan Şehir Hastanemizin Üniversite ve şehrimizin gelişimine büyük katkılar vereceğini söyleyerek “Yeni Eğitim ve Araştırma Hastanemizin hizmete alınması, Tıp Fakültemiz ve Güney Yerleşke için oldukça önem arz ediyor. Yeni modern binalarda sağlık ve eğitim hizmeti sunulması, proje çalışması devam eden hızlı tren istasyonunun hem Organize Sanayi hem de Güney Yerleşkeye hitap edecek bir bölgede planlanması Üniversitemiz ve Sanayileşmeye büyük katkı sağlayacaktır. Hızlı Tren projesi ile ilgili taleplerimizi ve önerilerimizi de Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Ahmet Arslan’a ilettik. Proje çalışmalarında değerlendirecekler. Kendisine de teşekkür ederiz” dedi.

Vali Necmeddin Kılıç ve Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan diğer ziyaretlerini ise Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a yaptı.

Üniversitemiz hakkında karşılıklı istişarenin yapıldığı ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, sadece ilimiz merkezinde değil; ilçelerimizdeki meslek yüksek okullarında da çaba sarf ettiklerini, bu kapsamda da 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı itibarıyla şu anda Üniversitemizde ilçelerimiz de dahil olmak üzere 18 bin öğrenciye ulaşıldığını açıklayarak Ahmet Sami Ceylan’ın Kargı Meslek Yüksekokulunun açılması sürecinde verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.  

Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın özverili ve gayretli çalışmalarından büyük bir gurur duyduklarını ifade eden Çorum Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan, Rektörümüzün ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını, Üniversitemizin gelişmesi adına her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Aynı zamanda Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ilimizin sağlık merkezi haline getirilmesinde vermiş olduğu desteklerden dolayı başta Çorum Valimiz Necmeddin Kılıç’a, Çorum Milletvekillerimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube