Yayınlanma Tarihi: 13 Şubat 2017 Pazartesi

Kargı Belediye Başkanı Şen’den Rektörümüze Ziyaret

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı ilçesinde kısa bir süre önce kurulması uygun görülen Üniversitemizin Kargı Meslek Yüksekokulu ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Görüşmede; üniversitelerin bulundukları şehir ve bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlamaları gerektiği inancıyla hareket eden Üniversitemizin sadece Çorum merkezde değil, ilçelerimizdeki meslek yüksekokullarında da başlatılan çalışmalar sonucunda şüphesiz önemli gelişmeler kaydettiği bilgisini veren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ilçelerimizde yer alan meslek yüksek okullarımızdan bir yenisinin de Kargı Meslek Yüksek Okulu ile bulunduğu ilçenin pek çok alanda gelişimine katkı sağlayacağına olan inancının tam olduğunu söyledi. Ayrıca Kargı Meslek Yüksek Okulumuza en kısa süre içinde eğitim vermek üzere öğretim elemanı alınmaya, fiziki altyapı çalışmalarına ve bünyesinde gerekli altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla bu yeni eğitim birimimizde en kısa sürede eğitim-öğretime başlanmasının hedeflendiğini kaydetti. 

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ise Belediye olarak, maddi ve manevi anlamda her türlü desteği vermeye ve katkıda bulunmaya gayret edeceklerini ifade ederek eğitim-öğretim kurumlarının ilçelerin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığına olan inancıyla hareket ettiklerini, bu kapsamda ayrıca öğrencilerin yurt ihtiyacını karşılamak üzere birçok çalışmanın altyapısına başlanacağını açıkladı.  Başkan Şen, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı yapmış olduğu ve halen yürüttüğü başarılı proje ve çalışmalarından ötürü tebrik ederek Belediye olarak ilçelerine kazandırılacak meslek yüksek okulunun şimdiden hayırlara vesile olmasını diledi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube