Yayınlanma Tarihi: 31 Aralık 2017 Pazar

Rektörümüze Yalvaçer’den Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu Çorum Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer makamında ziyaret etti.

Ziyarette Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulunun IPARD II, 3. Çağrı Dönemi Başvuruları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

Üniversitemizle iş birliği yapmak istediklerini söyleyen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu Çorum Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Üniversitemizin her kurum ve kuruluşa kapılarının açık olduğunu ifade ederek yapmış olduğu ziyaretten ötürü Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu Çorum Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer’e teşekkürlerini iletti.

Söz konusu başvuru kabulüne ilişkin bu çağrı, IPARD Programı yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvurularla ilgilidir.