Yayınlanma Tarihi: 27 Aralık 2017 Çarşamba

Şehidimiz Sinan Babacan’ın Adı Fen Edebiyat Fakültesinde Yaşayacak

Fen Edebiyat Fakültesi mezunlarından olan Şehidimiz J. Asb. Kd. Çvş. Sinan Babacan’ın adı Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi yerleşkesinde yer alan Spor Salonuna verildi.

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nurcan Baykam ve Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Genel Sekreter Erdal Kanık, Üniversitemizin öğretim elemanları ve şehit yakınları katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, bu vesileyle şehit olan tüm askerlerimize ve güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehit yakını ailelerimiz ile milletimize sabır ve başsağlığı diledi.

Törene katılan şehit yakınlarına tekrar baş sağlığı dileyerek çiçek takdiminde bulunan Prof. Dr. Alkan, tören sonrasında Şehit J. Asb. Kd. Çvş. Sinan Babacan adına verilen yemekle tören sona erdi.

Üniversitemiz daha önce de farklı birim, fakülte ve meslek yüksekokulunda bulunan çeşitli yerlere aziz vatan savunmasında şehit olan vatan evlatlarının adını vermişti.