Yayınlanma Tarihi: 21 Aralık 2017 Perşembe

Çorum İli Sağlık Potansiyeli ve Sağlık Hizmetlerinin Yönetimi Çalıştay ve Sempozyumu Düzenlendi

Sağlık Yöneticileri Günü dolayısıyla Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu tarafından Çorum İli Sağlık Potansiyeli ve Sağlık Hizmetlerinin Yönetimi Çalıştay ve Sempozyumu düzenlendi. 

Rektörlük Erol Olçok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuriye Büyükkayacı Duman, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı, Çorum İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ömer Sobacı, T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar, Çorum Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ümit Görkem, Çorum Özel Hastanesi İşletme Müdürü Türker Cengiz, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülsün Erigüç, Sağlık İdarecileri Dernekleri Federasyon Başkanı Ramazan Ata, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Ünal, Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emrah Bilgener, çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenciler katıldı. 

Sempozyumda Çorum İli Sağlık Hizmetlerinin Yönetimi ile ilgili pek çok örneğe ve istatistiklere yer verilirken Çorum ili sağlık hizmetlerinin sunulmasında çocuk sağlığı, toplumsal cinsiyet, hasta hakları, eczacılık hizmetleri gibi konular pek çok yönden ele alındı.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube