Yayınlanma Tarihi: 20 Aralık 2017 Çarşamba

Rektörümüz Bayat ve İskilip’te Ziyaretlerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak ve Meslek Yüksekokulumuz Bayat Yerleşkesini ziyaret etti. Görüşmede Bayat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan da hazır bulundu.

İlk olarak Kaymakam Oğuzhan Ocak’ı ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, MYO Bayat Yerleşkesinde İç Mekân Tasarımı ve Spor Yönetimi bölümlerinde sürdürülen eğitim faaliyetlerine ilişkin görüşmede bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Üniversitemizin sadece ilimiz merkezinde değil ilçelerimizdeki eğitim birimleriyle de her geçen gün hızla büyüyerek geliştiğine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Hitit Üniversitesi olarak bulunduğumuz bölgeye, ilimize ve ilçelerine katma değer sağlamaya devam edeceklerini belirterek “Hep beraber el birliğiyle Bayat’ta meslek yüksekokulumuzu başlattık. İnşallah bundan sonra büyümeye ve gelişmeye de devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak ise Kaymakamlık olarak Bayat’ta eğitim-öğretim alan öğrencilerimize her zaman kapılarının açık olduğunu ifade ederek imkanlar dahilinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı. 

Ziyaret sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Kaymakam Oğuzhan Ocak, Bayat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan ve beraberindeki heyet ile birlikte Bayat’taki öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımızla bir araya gelerek öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Rektörümüz İskilip MYO’da Sergi Açılışına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yaptığı olduğu ziyaret kapsamında İskilip Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen sergi açılışına katıldı. İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, ilçe kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve öğretim elemanlarımız ile öğrencilerimizin katıldığı sergide öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz tarafından yapılan birbirinden güzel çalışmalar yer aldı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube