Yayınlanma Tarihi: 19 Aralık 2017 Salı

Üniversitemiz Mobil Uygulaması Yenilendi

Üniversitemiz bilgi işlem ve ağ altyapısını geliştirmeye ve kendini sürekli güncellenmeye devam ediyor. Bu kapsamda, teknolojiyi her zaman odağında tutan, kendi programları ve işletim sistemlerini yazan Üniversitemiz, “Mobil Uygulaması”nı güncelledi.

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızın çalışmalarıyla, söz konusu uygulama Apple (IOS) ve Android işletim sistemine sahip olan telefonlarda kullanabilecek olup bu güncel uygulamayla artık Üniversitemizin sayfasına daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmanızı mümkün kılacaktır.

Bilindiği üzere günümüz bilgi toplumlarında iletişim, internet ve teknoloji yadsınamayacak derecede büyük önem arz etmektedir. Bizler de Üniversite olarak son teknolojiyi takip ederek uygularımızı sürekli güncellemekte ve altyapımızı güçlendirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Bu bakış açısıyla hareket eden Üniversitemiz “Mobil Uygulaması”nda, Üniversitemizin güncel-arşiv haberler ve duyurular olmak üzere, birimlerimizden haberler ve fotoğraflarını görüntüleyebilir; HUBİS, e-posta, rehber, radyo, yemek menüsü,  kütüphane, engelsiz üniversite ve sosyal medya hesaplarımıza ulaşabilirsiniz.

Üniversitemiz web sayfası ile eş zamanlı çalışan Mobil Uygulamamızdan, aynı zamanda Üniversitemizin iletişim bilgilerine erişebilir, akıllı cihazlarınızın navigasyon uygulamasıyla koordineli olarak Üniversitemize ulaşabilirsiniz.

Apple (IOS) uygulaması için tıklayınız.

Android uygulaması için tıklayınız.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube