Yayınlanma Tarihi: 27 Kasım 2017 Pazartesi

Rektörümüz HÜKAM Yönetimi İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKAM) yönetim kurulu ile düzenlenen bir toplantıda bir araya geldi.

HÜKAM Müdürü Prof. Dr. Nurcan Baykam ve yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Muammer Cengil, Doç. Dr. Elif Dalyan, Doç. Dr. Nuriye Büyükkayacı Duman, Yrd. Doç. Dr. Seçil Türksoy ile Öğr. Gör. Tuğba Gülen’in hazır bulunduğu toplantıda merkezin gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve ileriye dönük projeler ve etkinlikler hakkında bilgi verildi.

Merkezin şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan HÜKAM Müdürü Prof. Dr. Nurcan Baykam, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da güzel ve başarılı projelere imza atacaklarına inandığını vurguladı.

Üniversitemizin şu an itibariyle sayıları 16’ya ulaşan araştırma ve uygulama merkezlerine büyük önem verdiğinin altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da merkezlerimizin asıl amacının kuruluş yönetmeliklerindeki görevlerinin yanı sıra başta Üniversitemiz olmak üzere ilgili alanlarda çalışma yapan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör ile bilgi paylaşımı yaparak söz konusu çalışmaların akademik ve bilimsel yaklaşımlarla yapılmasını sağlamak olduğunu vurguladı. Bu anlamda Üniversitemizin sahip olduğu pek çok merkezde çalışmaların olabildiğince bu yaklaşımla sürdürülmesini istediklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, araştırma ve uygulama merkezlerinin üniversitelerin bilimsel bilgi birikimini topluma aktarma ve faaliyetler gerçekleştirme noktasında en aktif araçlardan biri olduğunu belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, başta Merkez Müdürü Prof. Dr. Nurcan Baykam olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve HÜKAM’ın kuruluşundan bu yana emeği geçen herkese teşekkür etti.   



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube