Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2017 Pazar

Senatomuza Emek Veren Öğretim Elemanlarına Teşekkür Plaketleri Takdim Edildi

Üniversitemiz Senatosuna 2011 yılından sonra emek vermiş öğretim elemanlarına Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından teşekkür plaketleri gerçekleştirilen törenle takdim edildi.

Spor Bilimler Fakültesi’nde yapılan törende konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin 2011 yılından itibaren gerçekleştirdiği çalışmalarla sürekli yükselen bir ivmeyle geliştiğinin altını çizerek elde edilen bu başarı grafiğinin yükselmesinde Üniversitemizin tüm akademik ve idari personelinin katkısının olduğunu vurguladı. Karar alma noktasında Üniversitemiz Senatosunun en üst merci olduğunu ve bu noktada 2011 yılından bu yana Senatomuza emek veren öğretim elemanlarına yapmış oldukları değerli çalışmalar ve sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etmek istediklerini söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  “Fedakârca gayretleriniz sonucunda pek çok sorunun üstesinden gelerek gerçekleştirdiğiniz faaliyetler ile Üniversitemizin gelişmesinde gösterdiğiniz ve hiçbir şekilde karşılığı ödenmeyecek değerli emeklerinizden dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Tören, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından 2011 yılından sonra emek vermiş öğretim elemanlarına teşekkür plaketlerini takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube