Yayınlanma Tarihi: 17 Kasım 2017 Cuma

Rektörümüz KYK Genel Müdürünü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile birlikte Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Sinan Aksu’yu ziyaret etti. Görüşmede KYK Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu da hazır bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Kuzey Kampüsümüze ilk aşamada 2000 kişilik yurt yapılması konusu görüşülerek mutabık kalındığı ifade edildi.

Kuzey Kampüsümüze yapılması planlanan yurt konusunun ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemiz hakkında bilgi paylaşımında bulunarak KYK Yurtlarının profesyonel bir yaklaşımla öğrencilerimize hizmet etmeye devam ettiğini belirtti. KYK’nın sadece konaklama noktasında değil, gerçekleştirilen atılımlarla öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimine de önemli katkılar sağladığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, 4000’i İlimiz merkezinde olmak üzere ilçelerimizle birlikte 4500 öğrencimizin güzel imkanlarda KYK yurtlarında kaldığını vurgulayarak öğrencilerimize sağlanan bu imkanlardan dolayı KYK Genel Müdürü Sinan Aksu’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, İlimizin tüm karar vericileri ile ortak hareketimiz sonucunda Üniversitemizin her geçen gün başarılı çalışmalara imza attığını ve bu başarı grafiğinin artarak devam edeceğine yürekten inandığını sözlerine ekledi.

Öğrencilerimizin yurt ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılamak için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden KYK Genel Müdürü Sinan Aksu da üniversitemizin her birimindeki öğretim elemanlarının yurtlara giderek alanları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmalarını KYK olarak çok önemsediklerini ve desteklediklerini belirtti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube