Yayınlanma Tarihi: 06 Ekim 2017 Cuma

Üniversitemizde Türk Kızılayı’na Kan Bağışında Bulunuldu

Üniversitemizin akademik ve idari personeli Rektörlük Binasında Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

Sosyal sorumluluk anlamında Üniversitemizde her yıl birkaç kez gerçekleştirilen kan bağışı işlemi, bu yıl da yapılarak ihtiyaç sahiplerine destek verildi.

Kızılay ekibi kan bağışı yapmanın ihtiyaç sahibi olan insanların sağlığına kavuşmalarını sağladığını, aynı zamanda kan veren kişiler için olumlu yanları olduğu bilgisini de verdi.

Daha önce de Üniversitemiz ve Türk Kızılay’ı arasında iş birliği protokolü imzalanmış, Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerin kan bağışı hakkında daha da bilinçlenmesini sağlamak amacıyla sunumlar gerçekleştirilmişti.

Üniversitemiz, Türk Kızılayı ile yapılan ikili iş birliği protokolünün geleceğin daha da sağlıklı inşa edilmesine büyük yarar sağlayacağına inanmakta ve bu tür çalışmalara imkânları dahilinde destek vermektedir.