Yayınlanma Tarihi: 06 Ekim 2017 Cuma

Çorum Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanından Rektörümüze Ziyaret

Çorum Arı Yetiştiricileri Başkanı Yücel Saygı, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin birçok alanda gelişimini ve büyümesini sağlayacak her türlü iş birliği ve ortak çalışmaya destek verdiğini, bu bağlamda 14 araştırma ve geliştirme merkezimizden biri olan Arıcılık ve Arı Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkezimizin de Arı Yetiştiricileri Birliğiyle beraber güzel bir sinerji yakaladığını ve bundan sonra yapılacak çalışmaları birlikte yürütmeye devam edeceklerini sözlerine ekleyerek nazik ziyaretlerinden ötürü Çorum Arı Yetiştiricileri Başkanı Yücel Saygı’ya teşekkürlerini iletti.

Çorum Arı Yetiştiricileri Başkanı Yücel Saygı ise birlikte ortak çalışma ve proje üretmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Üniversitemizdeki değerli çalışmalardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı tebrik etti.