Yayınlanma Tarihi: 31 Ekim 2017 Salı

HUZEM Ara Sınavları Yapıldı

Üniversitemiz bünyesindeki Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUZEM) bünyesinde verilmekte olan Türk Dili I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I derslerinin ara sınavları Çorum Merkez’de 2 ve İlçelerde 6 olmak üzere 8 sınav merkezinde toplam 49 sınav salonunda eşzamanlı olarak gerçekleştirildi. Üniversitemizin 122 akademik ve idari personelinin görev aldığı sınava, 416’sı önlisans ve 913’ü lisans olmak üzere toplam 1.329 öğrenci katılmıştır. HUZEM’in yapmış olduğu sınavlarda görev alarak emek sarf eden tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyor, sınava giren öğrencilerimize başarılar diliyoruz.  

Bilindiği üzere öğrencilerimiz Türk Dili ve İnkılap Tarihi gibi bazı dersleri hiç bir ücret ödemeden örgün eğitim yoluyla alabildikleri gibi, dilemeleri halinde ders başına 25 TL gibi bir ücret ödeyerek uzaktan eğitim yoluyla da alabilmektedirler. Zamandan ve mekândan bağımsız bir şekilde internet ortamında 3 yıldır Üniversitemizde verilmekte olan bu derslerde, öğrencilerimizin iyi bir başarı grafiği sergilediği görülmektedir. HUZEM üzerinden alınan derslerin sınavları akademik takvimde belirlenen tarihte, ilçelerde ilgili eğitim birimlerinde merkezde ise Meslek Yüksekokulu Yerleşkesinde yapılmaktadır.

HUZEM üzerinden ders alan öğrencilerimiz, Sınav Sonuçlarını ve Cevap Kâğıtlarını Aday İşlemleri Sistemi üzerinden görebilmektedirler.


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube