Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2017 Pazartesi

Üniversitemizde Burs Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan başkanlığında, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yard. Doç. Dr. Naki Çolak,  Çekva Genel Müdürü Erdal Karslı, Çekva Eğitim Uzmanı Fatma Feyzioğlu ve Çekva Çorum Şube Müdürü Ahmet Güngör katılımlarıyla Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’in üniversitemiz öğrencilerine sağlayacağı burs konusunda değerlendirme toplantısı yapıldı.

Değerlendirme toplantısında Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemiz öğrencilerinin kaliteli bir eğitim öğretim almalarına büyük önem verdiklerini, bunun yanında bu süreçte öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim almaları için kısmi zamanlı çalışma ve yemek bursu fırsatı ile Çorum Hitit Vakfı bursu imkanı olduğunu, bunların yanı sıra hayırsever iş adamlarımızın da sağladığı burslarla öğrencilerimizin daha iyi ve rahat bir üniversite hayatı geçirmeleri için büyük bir çaba sarf ettiklerini ve imkanları ölçüsünde her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olduklarını sözlerine ekledi. 

Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’in kısa bir süre önce Üniversitemizde gerçekleştirilen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı “Akademik Ödül ve Fahri Doktora Tevdi Töreni”nde Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’in Üniversitemiz Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulunda eğitim gören 200 öğrencimize ve Üniversitemizin diğer fakülte ya da MYO’larında eğitim öğretim gören 100 öğrencimize de burs vermek üzere toplamda 300 öğrencimize burs sağlayacağını açıkladığını ifade ederek Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e şimdiye kadar yapmış olduğu yardımlardan ve öğrencilerimize sağlayacağı burslardan dolayı kendisine teşekkürlerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube