Yayınlanma Tarihi: 26 Ekim 2017 Perşembe

Çorum YEDAŞ İl Koordinatörlüğüne Rektörümüzden Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum YEDAŞ İl Koordinatörü İlyas Akyol’a ve ekibine ziyarette bulundu.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne bu yıl 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı itibarıyla ilk defa öğrenci alımı yaptıklarını, Üniversitemizde 2011 yılından sonra açılan lisans programlarımıza kayıt olan öğrenci sayısına göre doluluk oranının %92 olduğunu ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümde ise bu oranın %100 doluluk oranına ulaştığını da açıklayarak birlikte ortak iş birlikleri yapmaya her zaman açık olduklarını vurguladı. Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kuzey Kampüsümüzde çözüm ortağı olarak 2012 yılından bu yana sürekli desteğini gördüğümüz YEDAŞ Çorum İl Koordinatörü İlyas Akyol’a ve tüm ekibine teşekkür ederek Çalık YEDAŞ adına bir plaket takdiminde bulundu.

YEDAŞ Çorum İl Koordinatörü İlyas Akyol ise 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Mühendislik Fakültesine ilk kez öğrenci alınan Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünün vizyonel bir bakış açısıyla açıldığını gördüklerini, aynı zamanda Çorum merkez ve ilçede bulunan Meslek Yüksekokullarımızda da elektrik ve elektronik alanlarıyla ilgili birçok programın ara eleman yetiştirilmesine noktasında önemli bir açığı da kapattığını sözlerine ekledi. Bu kapsamda, Üniversitemizle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın başarılı çalışma ve projelerinden ötürü teşekkür etti.