Yayınlanma Tarihi: 18 Ekim 2017 Çarşamba

Rektörümüz Tıp Fakültesi Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Tıp eğitiminin Çorum’da başlatılması ve gerçekleştirilen pek çok başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etmek amacıyla Tıp Fakültesi öğretim elemanlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. 

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mete Dolapçı ve Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir ile fakülte öğretim elemanları katıldı.

Tıp Fakültesinin bu yıl 62 öğrencisiyle eğitime başlamasının büyük bir gurur ve mutluluk tablosu olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, başta bulunduğu il, sonra bölge, sonrasında ülkemiz ve nihayetinde tüm insanlığa katkı sağlamak misyonuyla hareket eden Üniversitemizin Tıp Fakültesindeki 113 öğretim elemanıyla sağlık alanında önemli gelişmeler kaydettiğini vurguladı. 

İlimizde Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’ın koordinasyonunda gerçekleştirilen ve Türkiye’ye örnek olan afiliasyon sonucunda sadece şehrimizdeki değil çevre illerden gelen hastalara da hizmet veren T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çok önemli başarılara imza attığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğretim elemanlarımız, alanında uzman hekimlerimiz ve sağlık ekibinin olağanüstü gayretleriyle hemen her türlü branşta çok sayıda operasyon ve tedavi yapıldığının altını çizdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, her geçen gün hızla büyüyen Tıp Fakültemiz bünyesinde başarılı çalışmaların her alanda artarak devam edeceğine inandığını belirterek öğrencilerimizin Çorum’a kazandırılmasındaki gayretlerinden ve yapılan başarılı çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.  



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube