Yayınlanma Tarihi: 12 Ekim 2017 Perşembe

Ataması Yapılan ve Unvanda Yükselen Akademik Personelimize Cübbeleri Giydirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından unvanı yükselen ve ataması yapılan akademik personelimize cübbeleri giydirildi.

Üniversitemizde Profesör unvanına yükselen Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Güngüneş’e Profesör cübbesi ve Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalına ataması yapılan Doç. Dr. Fatmagül Başarslan’a Doçent cübbesi Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi.

2011 yılında akademik personel sayımız 16 Profesör, 20 Doçent ve 77 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam öğretim elemanı sayımız 349 iken şu an itibarıyla Üniversitemizde gerçekleşen son atamalar ve unvanda yükselen akademik personelimizle birlikte, öğretim üyesi sayımız 49 Profesör, 51 Doçent ve 195 Yardımcı Doçent olmak üzere 295’e, toplam öğretim elemanı sayımız ise 694’e ulaşmıştır.

Ataması yapılan ve unvanda yükselen akademik personelimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ