Yayınlanma Tarihi: 12 Ekim 2017 Perşembe

2. Bilgisayar Eğitimi Katılım Belgeleri Dağıtıldı

Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM) tarafından idari personelimize yönelik düzenlenen bilgisayar eğitiminin katılım belgeleri eğitimi başarı ile tamamlayan personelimize gerçekleştirilen törenle dağıtıldı. 

Rektörlük Erol Olçok Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın beraberinde HİTİTSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı,  Öğr. Gör. Ramazan Baykal, Öğr. Gör. H. Murat Özelli ve eğitime katılan tüm idari personelimiz katıldı.

Personelimizin çalışmalarında kullandıkları bilgisayar programlarını daha etkin ve verimli kullanabilmelerini sağlamak adına Üniversitemizin çeşitli birimlerinde görev yapmakta olan idari personelimize yönelik 15’er saat olarak düzenlenen eğitim, Microsoft Word, Microsoft Excel, internet ve web sayfalarının kullanımı, e-posta kullanım programları çerçevesinde HİTİTSEM’in teknolojik olarak en güncel altyapıya sahip olan bilgisayar laboratuvarında verildi.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, hizmet içi eğitimin önemime vurgu yaparak, idari personelimizin bilgisayar kullanımında verimliliğini arttırmak amacıyla verilen bu eğitimle başarılı bir dönem geçirildiğini ve eğitim sonuçlarının çalışmalara yansıdığını dile getirdi. Hemen hemen her konuda yetkin bir kadromuzun oluştuğunun altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Elde edilen bir başarı varsa bu başarı hepimizin çalışmalarının ortak sonucudur, Hitit Üniversitesinin başarısıdır” ifadelerine yer verdi. 

Üniversitemizin tüm çalışanlarının ihtiyaç duydukları eğitimlerin imkânlar doğrultusunda bundan sonra da sağlanmaya çalışılacağını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, gelecek dönemlerde de benzer ve farklı eğitimlerin/faaliyetlerin sürdürüleceğini belirtti.

Eğitime katılarak belge almaya hak kazanan idari personelimize teşekkürlerini sunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, eğitimin düzenlenmesindeki katkılardan dolayı Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı, Öğr. Gör. Ramazan Baykal ve Öğr. Gör. H. Murat Özelli’ye teşekkür belgelerini takdim etti. 

Tören, katılım ve teşekkür belgesi alan tüm personelimizle birlikte anı fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube