Yayınlanma Tarihi: 08 Ocak 2017 Pazar

Rektörümüzden Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sungurlu eski Kaymakamı ve geçtiğimiz günlerde Esenler Kaymakamlığına atanan Hulusi Şahin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kaymakam Hulusi Şahin ile Sungurlu’da görevde bulunduğu süre içerisinde başta Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüsü olmak üzere pek çok olanda ortak çalışmalara imza attıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kaymakam Şahin’in Esenler ilçesi gibi daha geniş çalışma alanlarına sahip ve büyük bir ilçeye atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şahin’in Sungurlu ve diğer görev yerlerinde olduğu gibi Esenler’de de başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını vurguladı. 

Üniversitemizde yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve Hitit Üniversitesi’nin Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ile birlikte sadece Çorum merkezde değil ilçelerde de büyük yatırımlar ve atılımlar gerçekleştirdiğinin altını çizen Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin de Rektör Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar dileyerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 




HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube