Yayınlanma Tarihi: 19 Ocak 2017 Perşembe

Rektörümüz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğümüzü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Bıyık,  Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Selen Özakar Akça’yı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette, Engelli Öğrenci Biriminin aktif olarak yaptığı çalışma ve geleceğe dönük projelere ilişkin bilgi paylaşımında bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın Üniversitemizin engelli bireylerinin toplumsal yaşama tam katılımlarının sağlanması, onların ayrımcılığa maruz kalmayan, fırsat eşitliğinden yararlanan ve haklarını kullanabilen bireyler olmaları yönünde her türlü tedbirleri almaya azami gayret gösterdiklerini ifade ederek Üniversite olarak engelli öğrencilerimizle bir araya gelindiğini, etkinlikler ve toplantılar düzenlendiğini, engelsiz bir üniversite olmak adına eski ve yeni binalarımız olmak üzere fiziki anlamda da birçok çalışma yapıldığını ve yapılması planlanan projelerin de olduğunu sözlerine ekledi.

Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinasyon Ofisinin yapmış olduğu değerli çalışmalarla engelli öğrencilerimizin en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve imkânlar ölçüsünde katkıda bulunabilmeleri amacıyla, Engelsiz Üniversite sloganı çerçevesinde her akademik birimimizde Engelli Öğrenci Birim temsilcisi olan bir öğretim elemanı belirlendiğini dile getiren Prof. Dr. Alkan,  Üniversitemiz bünyesinde oluşturduğumuz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğüyle konulara daha profesyonel yaklaşıldığını, Üniversitemizde öğrenim gören engelli öğrencilerimize daha teknik ve sosyal destek verme arayışlarını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

Aynı zamanda Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Selen Özakar Akça’ya görevinde başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube