Yayınlanma Tarihi: 01 Ocak 2017 Pazar

Üniversitemiz Senatosu Alaca’da Toplandı

Üniversitemiz Senatosu, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ile birlikte Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ilçelerimizdeki MYO’ların ilçelerin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığına inandıklarını ve ellerinden geldiğince ilçelerimize verilen desteklerin artarak devam edeceğini belirterek bu kapsamda Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulunun oldukça modern bir kampüse kavuşmasının memnuniyet verici olduğunun altını çizdi.   

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, şuanda 4’ü aktif olmak üzere toplan 12 bölüm, 17 öğretim elemanı ve 350’ye yakın öğrenciye ulaşan Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulumuzun kısa sayılabilecek bir süre içerisinde büyük bir aşama kat ettiğini ifade ederek öğrencilerimize daha iyi imkanlar sunulmasına ve Alaca Avni Çelik MYO’muzun hızla büyümesine katkı sağlayacak olan 30513 m²’lik arazide 7600 m²’lik alana sahip modern binamızın Üniversitemize kazandırılmasından dolayı Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e, Çorum Valimize, Milletvekillerimize, Çorum Belediye Başkanımıza, Alaca Kaymakamımıza, Alaca Belediye Başkanımıza,  Ak Parti İl ve İlçe Başkanlarına, Alaca Eğitim Vakfına ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube