Yayınlanma Tarihi: 25 Eylül 2016 Pazar

Çorum Veteriner Hekimler Odası’ndan Rektörümüze Ziyaret

Veteriner Hekimler Odası Başkanı Arif Akar ve yeni yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizdeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve gerçekleştirilen çalışmaların şehrimize büyük katkılar sağladığını ifade eden Veteriner Hekimler Odası Başkanı Arif Akar, Çorum Veteriner Hekimler Odası olarak Üniversitemiz ile her zaman ortak projeler geliştirmeye hazır olduklarını belirtti.   

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ise ilimizin muazzam bir sanayiye sahip olduğunu, bunun yanı sıra ciddi anlamda da tarım ve hayvancılık potansiyeli bulunduğunu ifade ederek üniversite olarak eğitim birimleriyle olabildiğince Çorum özelinde ve Türkiye’de ihtiyaç duyulan alanlarda ihtiyaçları karşılama ve istihdam odaklı bölüm/programların oluşturulmasına gayret ettiklerini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu anlamda da ilimizin sahip olduğu hayvancılık potansiyeli dikkate alınarak Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu bünyesinde Laborant ve Veteriner Sağlık Programı’nın açıldığını vurguladı.

Oldukça modern bir kampüse kavuşan Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu’nda açılan Laborant ve Veteriner Sağlık Programı ile veteriner hekimlikle ilgili çalışmalara başlandığını söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu çalışmaların ileriki bir aşamasının Veteriner Fakültesi’nin faal hale gelmesinde önemli bir rol oynayacağının altını çizdi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube