Yayınlanma Tarihi: 18 Ağustos 2016 Perşembe

Rektörümüz Çorum Milletvekilimiz Uslu’yla Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.

Çorum’da yapılacak olan 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası ile ilgili hazırlık çalışmalarının detaylı olarak değerlendirildiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Çorum ve Üniversite olarak şampiyonaya hazır olduğumuzu, ilimize ve üniversitemize büyük yarar sağlayacak bu organizasyonun başarılı geçmesi için büyük bir gayret içerisinde olduklarını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Alkan, "Üniversitemizin yapmakta olduğu gayretli çalışmalarla ve almış olduğu desteklerle iyi bir şekilde koordine edilerek önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Bu başarılı çalışmada vermiş olduğunuzdan desteklerinden dolayı şahsım ve Üniversitemiz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’nda öğrenci sayımızın 17 binin üzerine çıkacağını gururla belirtmek ister yeni eğitim öğretim yılımızın açılışında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız." ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, her geçen gün daha da büyümekte olan Üniversitemiz için bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrasında da imkanlar dahilinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek Üniversitemize şampiyonada başarılar diledi.

Aynı zamanda Salim Uslu, dünyanın pek çok ülkesinden ilimize yüzlerce spor insanının katılacağı, devletimizin garantörlüğünde uluslararası bir etkinliğe ev sahipliği yapılacak olmasının ilimiz açısından büyük bir önem taşıdığını ifade etti. Uslu, etkinliğin Çorum’da gerçekleştirilecek olmasının artık bir dünya üniversitesi olmaya başlanıldığının somut göstergelerinden biri olduğunun altını çizdi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube