Yayınlanma Tarihi: 29 Haziran 2016 Çarşamba

Rektörümüzden Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına seçilen Ali Can Doğan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Üniversitemizin sahip olduğu bilgi birikimini ilgili sektörlerle pratiğe dönük tecrübe ile birleştirerek üniversite-sektör işbirliğini oluşturmasını çok önemsediklerini belirten Rektörümüzü Prof. Dr. Alkan, bu kapsamda çok sayıda üyesi bulunan Çorum SMMM Odası ile üniversitemizin işbirliği yapacak pek çok bölüm ve programımızın olduğunu, daha önce olduğu gibi bundan sonrasında da işbirliklerimizin devam etmesini istediğini vurgulayarak Çorum SMMM Odası Başkanı Ali Can Doğan’a ve tüm yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum SMMM Odası Başkanı Ali Can Doğan da Üniversitemizin ilimizde çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek yaşanan memnuniyet verici gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Çorum SMMMO olarak Üniversitemiz ile her türlü işbirliğine hazır olduklarının altını çizerek nazik ziyaretinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube